Over Coppelia

Over Coppelia
Sinds 2010 is Coppelia Balletkledingverhuur het adres voor balletscholen, dansscholen en iedereen die zijn optreden wil aankleden. Ook verhuren wij onze kleding voor fotoshoots, (reclame) films en diverse presentaties.

Per 2019 is Coppelia gestopt met de verhuur van kleding en artikelen en biedt de collectie nu te koop aan.

Verhuurcollectie

De verhuurcollectie bestaat uit ruim 5000 artikelen. Balletkleding, danskleding, accessoires en attributen die ik in twintig leerlingenuitvoeringen verzameld had, heb ik nu in de verhuur tegen een aantrekkelijke prijs. Uw danseressen, modellen of deelnemers zijn vanaf € 4,-prachtig aangekleed. Op de website staat de zeer grote verhuurcollectie met foto, aantallen, maten en kleuren vermeld. Onder inspiratie kunt u leuke ideeën en mooie voorbeelden vinden van de verhuurcollectie.

Voordelen

Het lijkt me fijn als  je na een optreden de kleding terug kan geven zonder die te moeten wassen, herstellen en strijken. Want  dat doe ik voor u! Zo houdt u tijd en ruimte over. Hartstikke gemakkelijk toch? Wij versturen onze kleding per postpakket door heel Nederland dus u heeft uw gehuurde artikelen snel in huis.
Bekijk de verhuurcollectie en download daar ook meteen de inventarislijst voor de exacte aantallen, maten en kleuren van alle artikelen. Zie het prijsoverzicht van alle artikelen en de huurvoorwaarden onder prijzen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie? Bekijk de pagina met verhuurinformatie of neem contact met mij op. U kunt ook een vrijblijvend bezoek brengen aan de showroom in Maassluis.